Ring oss idag! 0410-40101

Välkommen tillbaka. Och igen. Och igen!

Allt för ditt hushåll och bostad. En bra utförd tjänst säljer en annan.

Paldur AB erbjuder ett brett utbud av hushållstjänster i Trelleborg med omnejd, såsom trädgårds- och städtjänst. Vi hjälper privatpersoner, men även bostadsrättsföreningar, företag och organisationer med sysslor som man inte kan, vill eller hinner utföra själv. VI hoppas givetvis att du blir nöjd med arbetet vi utför och att du anlitar oss för andra uppdrag. Så enkelt är det och så viktiga är dina synpunkter för oss.

Prislista och villkor

Mop-cleaning-white-wooden-floor

Städ

När du är ute efter enkel, smidig och proffsig städtjänst i Trelleborg med omnejd är det alltid till Paldur du ska vända dig. Allt från regelbunden veckostädning till flyttstädning, storstädning, fönsterputs och kontorsstädning. Du väljer själv hur ofta du vill ha städat, vi erbjuder skräddarsydda lösningar. Dessutom kan vi erbjuda rengöring av allt från fasader och tak till klotter och avlopp, genom vår effektiva högtryckstvätt.

wheelbarrow-between-hedges

Trädgård

Det ligger löv i hela trädgården, gräset är högt och ogräset växer som det vill. Det vore väl skönt att få allt det fixat med bara ett samtal? Vi på Paldur hjälper dig att hålla rent i din trädgård. Vi hjälper dig med underhåll, anläggning, beskärning och klippning samt med plattläggning. Vi har duktiga trädgårdsarbetare som finns där för dig när du behöver det.