Ring oss idag! 0410-40101

Mer än bara redskap i bagaget

Värdeord med betydelse

Paldur AB är det självklara valet för dig som söker efter pålitliga och professionella städare och annan hjälp med dina hushållsstjänster i Trelleborg med omnejd. Vår affärsidé är att genom en personlig kontakt ge kunden, i största möjliga mån, tillgång till pålitliga tjänster inom det privata hushållet och bostaden. Med trygga, enkla lösningar från erfarna medarbetare, kan du som kund alltid lita på ett bra resultat.

Glädje

Ett av våra ledord i verksamheten är glädje. Glädje i ett väl utfört arbete, glädje i att träffa både nya människor och gamla vänner bland våra kunder. Vi tror på stark lokal förankring i Trelleborg, där våra utförare blir en del av samhällets gemenskap. På så sätt bygger vi starka kundrelationer och utför nyttiga och välbehövliga tjänster för de som behöver det.

Kvalitet

Våra medarbetare inom företaget har lång erfarenhet och bred kompetens inom sina respektive områden, som trädgårdsmästare och städpersonal. Vi vet vad som krävs för att erbjuda enkla och billiga, men proffsiga lösningar av högsta kvalitet, och kan också bemöta överraskningar inom arbetet på bästa sätt. Vårt mål är att alltid överträffa kundens förväntningar, och som en del i vår kvalitetsgaranti gentemot våra kunder ger vi aldrig löften som vi inte kan hålla.

Enkelhet

När du anlitar Paldur AB i Trelleborg kan du alltid lita på att du får ett tryggt, enkelt och säkert samarbete. Vi krånglar inte till saker i onödan, utan ser till att det ska vara lätt att förstå hela processen från offerter till arbetsprocess och färdigt resultat. Med klara roller och ansvarsområden inom företaget, vare sig det gäller städning eller trädgårdsarbete, vet du som kund alltid var du ska vända dig, och vi strävar hela tiden efter ett trivsamt och bra arbetsflöde i samarbete med våra kunder. Det ska vara lätt att göra affärer med Paldur AB.

Service

Vårt mål är också att kunna erbjuda service av högsta kvalitet till våra kunder. Det gör vi genom flexibilitet, god kommunikation och ett trevligt kundbemötande. För oss står kunden alltid i centrum, och det viktiga för oss är vad du som kund vill ha utfört. Genom att lyssna på våra kunder, kommunicera och med flexibilitet möta nya utmaningar, ser vi till att ge bästa möjliga resultat. Vi bryr oss om våra kunder, något vi står för och visar varje dag vi är ute på arbete i Trelleborg med omnejd.